Facebook Instagram

Betaalmogelijkheden

Vangilsperfumes.com biedt u verschillende mogelijkheden om uw online bestelling te betalen. Afhankelijk van het land waar u woont, zullen de voor u van toepassing zijnde betaalmogelijkheden tijdens het afrekenproces automatisch worden getoond.

Hieronder vindt u een overzicht van alle betaalmethoden bij Vangilsperfumes.com:

Vooruitbetaling via bankoverschrijving

Bij vooruitbetaling via bankoverschrijving maakt u het totaalbedrag van uw bestelling handmatig over op onze bankrekening. Vergeet hierbij niet het bestelnummer te vermelden dat u direct na het plaatsen van uw bestelling per e-mail ontvangt. De verwerking van een bankoverschrijving duurt doorgaans 1-3 werkdagen. Uw bestelling wordt verzonden zodra wij uw betaling hebben ontvangen.

Rekeninginformatie:
IBAN: NL33 INGB 0653 1721 09
BIC: INGBNL2A

iDEAL

IDEAL is de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Met iDEAL rekent u gemakkelijk af in de vertrouwde en veilige internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich hiervoor niet te registreren, bestanden te downloaden of een apart account aan te maken. U kunt iDEAL gebruiken als u internetbankiert bij één van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

Uw betaling is in een paar stappen gedaan: U kiest iDEAL als gewenste betaalmethode en selecteert vervolgens uw bank. In het volgende scherm controleert u de bestelling en nadat u de bestelling heeft bevestigd, wordt u automatisch doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht al voor u klaarstaat. U autoriseert de betaling, waarna het aankoopbedrag direct van uw rekening wordt afgeschreven. Vangilsperfumes.com ontvangt gelijktijdig een bevestiging dat de betaling is goedgekeurd en zal uw bestelling op werkdagen nog dezelfde dag versturen, mits de bestelling voor 17.00 uur is geplaatst.

Creditcard

De creditcards die wij accepteren zijn Visa en MasterCard. Na het bevestigen van uw bestelling wordt u automatisch doorgeleid naar de beveiligde website van PayPal, waar u de betaling kunt doen. U hoeft zelf geen rekening bij PayPal te hebben of te openen om met uw creditcard af te kunnen rekenen. Uw creditcardgegevens worden versleuteld verstuurd via een beveiligde SSL-verbinding. Voor het invullen van uw creditcard-gegevens volgt u de instructies op de PayPal site. Uw gegevens worden direct geverifieerd bij de creditcard-maatschappij en binnen enkele seconden volgt de autorisatie van uw betaling. Als bewijs van uw betaling ontvangt u van PayPal een bevestiging per e-mail. Mits de bestelling voor 17.00 uur is geplaatst, zullen wij uw bestelling op werkdagen nog dezelfde dag versturen.

PayPal

Wanneer u een PayPal rekening heeft, kunt u uw online aankopen ook via deze rekening betalen. Voor het afrekenen van uw bestelling wordt u naar de beveiligde site van PayPal geleid, waar u vervolgens kunt inloggen. Wij zullen uw bestelling op werkdagen direct versturen, mits u deze voor 17.00 uur heeft geplaatst.

Achteraf betaling met Klarna Factuur (toeslag: € 2,50)

Met Klarna Factuur heeft u de mogelijkheid om achteraf, na ontvangst van uw bestelling te betalen. Onze betaalpartner Klarna zal u per e-mail de factuur toesturen. De betaling hiervan dient u binnen 14 dagen aan Klarna te voldoen, zoals aangegeven op de factuur. Uw bestelling mag maximaal een waarde hebben van € 250,- en om achteraf te kunnen betalen met Klarna Factuur, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Het verzend- en factuuradres moet hetzelfde zijn en kan in dit geval geen PakjeGemak afhaallocatie van PostNL zijn. Door voor deze betaalmethode te kiezen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna.

Wanneer u kiest voor achteraf betaling, dan zal binnen enkele seconden door Klarna een online gegevenscontrole worden uitgevoerd om te kijken of u in aanmerking komt om met Klarna Factuur te betalen. Mocht onverhoopt uw verzoek tot achteraf betaling niet worden geautoriseerd, dan kunt u natuurlijk altijd een andere betaalmethode selecteren.

Bij acceptatie door Klarna wordt uw bestelling op werkdagen, mits voor 17.00 uur geplaatst, direct verzonden. Van Klarna ontvangt u vervolgens uw factuur per e-mail. Indien u binnen 5 dagen na ontvangst van uw bestelling geen factuur heeft ontvangen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met ons of met de klantenservice van Klarna (020 - 8082852).

Voor de service van achteraf betaling, berekenen wij € 2,50 administratiekosten.

Heeft u vragen, of is uw verzoek tot achteraf betaling geweigerd? Neem dan contact op met de klantenservice van Klarna (020 - 8082852). Klarna behoudt zich het recht voor om in incidentele gevallen betaling via Klarna Factuur naderhand af te keuren. Mocht dit onverhoopt het geval zijn, dan zal u daar per e-mail over worden ingelicht. Desgewenst kunt u contact opnemen met Klarna voor een opgave van de redenen voor de weigering.

Bancontact

Belgische klanten kunnen hun online bestelling eenvoudig, veilig en snel afrekenen met Bancontact. Met Bancontact verricht u de betaling binnen de vertrouwde en beveiligde bankomgeving van uw eigen bank. Alle grote Belgische banken zijn aangesloten bij Bancontact. Online betalen met Bancontact kan direct, u hoeft zich hiervoor niet apart te registreren of speciale software te installeren.

Betalen is heel eenvoudig: U selecteert Bancontact als gewenste betaalmethode. U controleert uw bestelling in het volgende scherm en na het bevestigen van uw bestelling wordt u automatisch doorgeleid naar de beveiligde webpagina van Bancontact waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U vult nu het kaartnummer en de vervaldatum van uw bankpas in. Naargelang uw bankinstelling wordt u vervolgens verder gedirigeerd naar de authentificatiepagina van uw eigen bank voor de goedkeuring van uw betaling. Het aankoopbedrag wordt direct van uw bankrekening afgeschreven en Vangilsperfumes.com wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Indien u de bestelling voor 17.00 uur heeft geplaatst, zal deze op werkdagen nog dezelfde dag door ons worden verstuurd.

SOFORT Banking

SOFORT Banking (voorheen DirectEbanking) is een directe betaalmethode waarmee u uw bestelling eenvoudig en veilig via internetbankieren kunt betalen. In Duitsland is SOFORT Banking momenteel de meest populaire manier van online betalen. Het betaalsysteem is TÜV-gecertificeerd, werkt met SSL-versleuteling en met de voor internetbankieren bekende PIN/TAN-code. U hoeft zich niet te registreren of een apart account aan te maken.

Na het bevestigen van uw bestelling wordt u automatisch doorgeleid naar de beveiligde website van SOFORT Banking. Hier selecteert u uw bank en meldt u zich op de voor uw bank gebruikelijke methode aan. Bevestig vervolgens uw betaling met de unieke TAN-code die u via uw kaartlezer of uw bank verkrijgt. Het aankoopbedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Vangilsperfumes.com ontvangt gelijktijdig een bevestiging dat de betaling is goedgekeurd. Uw bestelling zal op werkdagen nog dezelfde dag worden verstuurd, mits de bestelling voor 17.00 uur is geplaatst.

Discover our fragrances

Strictly for Men

Strictly for Men

Strictly Cologne

Strictly Cologne

Strictly for Night

Strictly for Night

Between Sheets

Between Sheets

Basic Instinct

Basic Instinct

Basic Instinct Outdoor

Basic Instinct Outdoor

Van Gils I

Van Gils I

Van Gils I Dare

Van Gils I Dare

Van Gils I for All

Van Gils I for All

Van Gils I for Her

Van Gils I for Her

VG VI

VG VI
Real men shop online Real men shop online Real men shop online