Facebook Instagram

FAQ

Op deze pagina treft u een overzicht aan van veel gestelde vragen. Per onderwerp vindt u de vragen en antwoorden. Staat uw vraag (of antwoord) hier niet bij, dan kunt u uw vraag aan ons stellen via ons contactformulier of per telefoon op +31 (0)592 404516. U kunt ook een e-mail sturen naar: .

Bestellen

Heb ik een account nodig om te kunnen bestellen bij Vangilsperfumes.com?

Met een account kunt u de status van uw bestelling volgen en eerder geplaatste bestellingen inzien. Ook kunt u met een account eenvoudig en snel een nieuwe bestelling plaatsen, zonder elke keer opnieuw uw gegevens in te hoeven vullen. Het aanmaken van een account is niet verplicht. U kunt uw bestelling ook als gast afrekenen. De ingevulde gegevens gebruiken wij in dat geval alleen voor het verwerken en versturen van uw bestelling.

Zijn de producten die ik wil bestellen uit voorraad leverbaar?

Alle producten op de website zijn uit voorraad leverbaar. Bestellingen die op werkdagen voor 17.00 uur zijn geplaatst, worden dezelfde dag nog verstuurd, mits de betaling is voldaan.

Zijn de prijzen op de website inclusief of exclusief btw?

Alle vermelde prijzen op onze website zijn inclusief 21% btw.

Ik woon niet in Nederland. Kan ik ook vanuit het buitenland bestellen?

Ja, Vangilsperfumes.com levert ook buiten Nederland. Klik hier voor een overzicht van de verzendkosten en de levertijden voor de verschillende landen.

Kan ik mijn bestelling laten inpakken in cadeaupapier?

Tijdens het bestelproces kunt u als opmerking bij uw bestelling vermelden welk(e) product(en) u graag in cadeaupapier verpakt wilt hebben en eventueel voor welke gelegenheid het cadeau is bestemd. Wij zullen het cadeau dan voorzien van een passend cadeaupapier.

Ontvang ik ook een gratis proefje bij mijn bestelling?

Bij elke bestelling ontvangt u standaard een Van Gils proefmonster.

Hoe weet ik of mijn bestelling is geplaatst?

Bij een geslaagde bestelling ontvangt u van ons automatisch een e-mail met daarin de bevestiging van uw bestelling. Daarnaast kunt u uw bestelling in uw account terugvinden. Ziet u de bestelling niet in uw account staan? Dan is uw bestelling niet gelukt. Neem in dat geval contact met ons op via het contactformulier of bel ons op telefoonnummer: +31 (0)592 404516.

Ik heb geen bevestiging via e-mail gekregen. Is mijn bestelling wel aangekomen?

Het is mogelijk dat de bevestigingsmail tussen uw ongewenste e-mails terecht is gekomen. Is dit niet het geval? Controleer dan in uw account of de bestelling daar is terug te vinden. Ziet u de bestelling niet in uw account staan? Dan is uw bestelling niet gelukt. Neem in dat geval contact met ons op via het contactformulier of bel ons op telefoonnummer: +31 (0)592 404516.

Kan ik mijn bestelling ook wijzigen?

Tot aan het moment van verzending kunt u uw bestelling altijd kosteloos wijzigen. Door in te loggen in uw account kunt u zien of uw bestelling al is verstuurd. Is uw bestelling nog niet verzonden en wilt u deze wijzigen? Stuur uw wijziging dan per e-mail naar , onder vermelding van uw naam en het bestelnummer dat u wilt wijzigen. Wanneer u door uw wijziging op een hoger totaalbedrag uitkomt en dus nog wat moet bijbetalen, dan zullen wij u daarover per e-mail informeren. Uw bestelling wordt verstuurd zodra de restbetaling is ontvangen. Is het nieuwe totaalbedrag lager dan reeds is betaald, dan zullen wij het verschil zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 10 werkdagen aan u terugstorten. Indien de bestelling al is verstuurd, kunt u de bestelling niet meer wijzigen, alleen nog na ontvangst retourneren. Klik hier voor de retourvoorwaarden en de retourprocedure.

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?

Bestellingen kunnen tot aan het moment van verzending altijd kosteloos worden geannuleerd. Door in te loggen in uw account kunt u zien of uw bestelling reeds is verzonden. Annuleringen kunt u onder vermelding van uw naam en het bestelnummer mailen naar: . Reeds betaalde bedragen zullen zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 10 werkdagen aan u worden teruggestort. Indien de bestelling al is verstuurd, kunt u de bestelling niet meer annuleren, alleen nog na ontvangst retourneren. Klik hier voor de retourvoorwaarden en de retourprocedure.

Bezorgen

Wat zijn de verzendkosten?

Voor bestellingen binnen Nederland zijn de verzendkosten € 3,95. Bestellingen vanaf € 60,- worden gratis bezorgd. De verzendkosten voor de overige landen vindt u hier.

Wanneer wordt mijn bestelling afgeleverd?

Alle producten op de website zijn uit voorraad leverbaar. Bestellingen die op werkdagen voor 17.00 uur zijn geplaatst, worden dezelfde dag nog verstuurd, mits de betaling is voldaan. Binnen Nederland worden deze bestellingen in de meeste gevallen de volgende dag al bezorgd. Klik hier voor een overzicht van de levertijden voor de verschillende landen.

Wie bezorgt mijn bestelling?

De levering van uw bestelling geschiedt met PostNL. Bestellingen die naar het buitenland worden gestuurd, worden geleverd door de samenwerkende partners van PostNL.

Kan ik mijn pakketje online volgen?

Zodra uw bestelling door ons is verstuurd, ontvangt u van ons een e-mail met daarin de track & trace gegevens, waarmee u via de website van PostNL kunt zien waar uw bestelling zich bevindt.

Wat gebeurt er met mijn pakket als ik op het moment van aflevering niet thuis ben?

Wanneer er op het moment van bezorgen niemand thuis is, dan is het in Nederland en België mogelijk dat de chauffeur het pakketje bij één van uw buren afgeeft. U ontvangt dan een kennisgeving waarin staat op welk huisnummer het pakket is bezorgd. Mocht burenlevering niet mogelijk of niet gewenst zijn, dan zal de pakketbezorger op een later tijdstip nogmaals proberen uw bestelling op het door u opgegeven adres te bezorgen. Als aflevering ook bij de tweede aanbieding niet mogelijk is, dan zal een bericht in de brievenbus worden achter gelaten met daarop het adres van de afhaallocatie waar het pakket vanaf de volgende werkdag kan worden afgehaald. Uw bestelling blijft gedurende drie weken op de afhaallocatie liggen (in België twee weken). Voor nadere informatie omtrent de bezorging in de overige landen, kunt u een e-mail sturen naar: .

Kan ik mijn pakketje op een ander adres laten bezorgen?

Tijdens het bestelproces kunt u een ander bezorgadres opgeven dan het factuuradres. Hierdoor heeft u de mogelijkheid uw bestelling bijvoorbeeld op uw werk te laten afleveren, of als cadeautje bij iemand anders. Indien gewenst kunt u als opmerking bij uw bestelling een persoonlijke tekst opgeven die wij met het pakket meesturen. Uw bestelling wordt in dat geval zonder factuur naar het bezorgadres gestuurd. Per bestelling is slechts één bezorgadres mogelijk; wilt u pakketjes op verschillende adressen laten bezorgen, dan dient u voor ieder bezorgadres een aparte bestelling te plaatsen.

Kan ik mijn bestelling ook rechtstreeks naar een afhaallocatie laten sturen?

Binnen Nederland kunt u ervoor kiezen om uw bestelling direct te laten bezorgen bij één van de ruim 2.400 PakjeGemak afhaallocaties van PostNL. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven dat u uw bestelling wilt afhalen op een PakjeGemak locatie. Op basis van postcode, plaatsnaam of regio worden dan de dichtstbijzijnde locaties getoond, inclusief de openingstijden. Na verzending van uw bestelling, kan het pakketje de volgende dag na 16.00 uur op de afhaallocatie worden afgehaald, op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. Met behulp van de track & trace code kunt u exact volgen wanneer het pakketje beschikbaar is op de afhaallocatie.

Betalen

Hoe kan ik mijn bestelling bij Vangilsperfumes.com betalen?

Voor het betalen van uw bestelling heeft u de keuze uit verschillende betaalmethoden. Afhankelijk van het land waar u woont, zullen de voor u van toepassing zijnde betaalmogelijkheden automatisch worden getoond. Klik hier voor een overzicht van alle betaalmogelijkheden bij Vangilsperfumes.com.

Zijn mijn gegevens veilig tijdens het betalen?

De afhandeling van uw betaling vindt plaats op de beveiligde webpagina van de betreffende betaalinstantie. Uw gegevens worden hierbij versleuteld verstuurd via een beveiligde SSL-verbinding. Meer informatie over veilig betalen vindt u op de pagina betaalmogelijkheden.

Kan ik mijn bestelling ook achteraf betalen?

Voor sommige landen bestaat de mogelijkheid om achteraf, na ontvangt van de bestelling te betalen. U ontvangt dan per e-mail een factuur die u binnen 14 dagen moet voldoen. Klik hier voor de voorwaarden.

Ik heb voor achteraf betalen gekozen, maar ben de e-mail met de factuur kwijt. Hoe moet ik nu betalen?

In dit geval kunt u het beste zo spoedig mogelijk contact opnemen met Vangilsperfumes.com. Dat kan door middel van het contactformulier of door het sturen van een e-mail naar: .

Ruilen en retouren

Kan ik mijn bestelling ruilen of retourneren?

Voor uw bestelling bij Vangilsperfumes.com geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Binnen deze periode kunt u de bestelling zonder opgaaf van redenen retourneren of omruilen. Meer over de retourvoorwaarden en de retourprocedure vindt u op de pagina retourneren.

Wanneer krijg ik mijn geld terug als ik een artikel retourneer?

Na ontvangst van uw retourzending controleren wij of deze voldoet aan de voorwaarden voor een geldige retour (zie pagina retourneren). Na goedkeuring van uw retour zal het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen aan u worden terugbetaald. Wanneer u de volledige bestelling retourneert, worden de eventuele verzendkosten voor het heen sturen ook vergoed. De door u gemaakte verzendkosten voor het retour sturen worden niet teruggestort.

Garantie en geschillen

Heb ik ook garantie op mijn aankoop?

Voor alle producten die wij leveren hanteren wij hoge kwaliteitsnormen. Mocht een product daar onverhoopt niet aan voldoen, dan verzoeken wij u dit zo spoedig mogelijk per e-mail aan ons te melden. Voor al uw aankopen bij Vangilsperfumes.com geldt de wettelijke garantie, wat inhoudt dat u recht heeft op een deugdelijk product dat voldoet aan wat een consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Wanneer er sprake is van een vermoedelijke fabricagefout, dan zullen wij u vragen het product naar ons terug te sturen voor verdere beoordeling. Als er na controle van het product inderdaad een gebrek wordt vastgesteld dat niet door een gebruiksfout is ontstaan, dan zullen wij het product kosteloos voor u omruilen.

Ik heb een beschadigd product ontvangen. Wat nu?

Om schade tijdens transport te voorkomen, wordt uw bestelling bij Vangilsperfumes.com met de grootste zorg verpakt. Mocht u desondanks een beschadigd product hebben ontvangen, dan verzoeken wij u dit zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 48 uur na ontvangt van uw bestelling, per e-mail aan ons te melden. Stuur indien mogelijk een foto mee van de staat waarin u het product heeft ontvangen. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen om in overleg met u tot een passende oplossing te komen.

Ik heb een klacht. Waar moet ik die indienen?

Klanttevredenheid staat bij Vangilsperfumes.com hoog in het vaandel. Heeft u desondanks een klacht over onze service of de door ons geleverde producten, dan kunt u dat te allen tijde aan ons kenbaar maken door een e-mail te sturen naar: . Wij vragen u hierbij de aard van de klacht zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Binnen een week na ontvangst van uw klacht zullen wij u een reactie geven, waarbij wij er altijd naar zullen streven om samen met u tot een bevredigende oplossing te komen.

Discover our fragrances

Strictly for Men

Strictly for Men

Strictly Cologne

Strictly Cologne

Strictly for Night

Strictly for Night

Between Sheets

Between Sheets

Basic Instinct

Basic Instinct

Basic Instinct Outdoor

Basic Instinct Outdoor

Van Gils I

Van Gils I

Van Gils I Dare

Van Gils I Dare

Van Gils I for All

Van Gils I for All

Van Gils I for Her

Van Gils I for Her

VG VI

VG VI
Real men shop online Real men shop online Real men shop online