Facebook Instagram

Retourneren

Niet tevreden over uw aankoop? Of heeft u het verkeerde product besteld? Geen probleem. Bij Vangilsperfumes.com kunt u een product eenvoudig ruilen of retourneren.

Bekijk hier onze retourvoorwaarden en de retourprocedure.

Retourvoorwaarden

Voor uw online bestelling bij Vangilsperfumes.com geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Dit betekent dat u binnen een periode van 14 dagen zonder opgaaf van redenen het recht heeft de overeenkomst te herroepen en uw bestelling geheel of gedeeltelijk te retourneren.

Retourzendingen binnen de zichttermijn worden alleen door ons geaccepteerd indien het product ongebruikt is, de verpakking van het product onbeschadigd is en het (eventuele) cellofaan van de verpakking niet is verbroken. Laat gesealde producten bij twijfel dus ongeopend in de originele, verzegelde verpakking, anders kunnen deze niet geruild of teruggestuurd worden!

Retourprocedure

Om uw retourzending snel te kunnen verwerken, verzoeken wij u vriendelijk uw retourzending te voorzien van een ingevuld retourformulier.

Het retourformulier kunt u hier downloaden.

Uw retourzending kan samen met het ingevulde retourformulier in een deugdelijke verpakking en voldoende gefrankeerd worden gestuurd naar:

Vangilsperfumes.com
Postbus 296
9400 AG ASSEN
Nederland

Ongefrankeerde retourzendingen of zendingen onder rembours worden door ons niet in ontvangst genomen.

Op het postkantoor ontvangt u bij afgifte van uw retourzending een ontvangstbewijs met daarop het zendingsnummer. U dient dit bewijs zorgvuldig te bewaren, zodat uw retourzending indien nodig altijd kan worden getraceerd.

Na ontvangst van uw retourzending controleren wij of deze voldoet aan de bovenstaande voorwaarden voor een geldige retour. Na goedkeuring van uw retour zal het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen aan u worden terugbetaald. Wanneer u de volledige bestelling retourneert, worden de eventuele verzendkosten voor het heen sturen ook vergoed. De door u gemaakte verzendkosten voor het retour sturen worden niet teruggestort.

Meer informatie over retourneren en het herroepingsrecht vindt u in artikel 6 t/m 10 van onze algemene voorwaarden.

Discover our fragrances

Strictly for Men

Strictly for Men

Strictly Cologne

Strictly Cologne

Strictly for Night

Strictly for Night

Between Sheets

Between Sheets

Basic Instinct

Basic Instinct

Basic Instinct Outdoor

Basic Instinct Outdoor

Van Gils I

Van Gils I

Van Gils I Dare

Van Gils I Dare

Van Gils I for All

Van Gils I for All

Van Gils I for Her

Van Gils I for Her

VG VI

VG VI
Real men shop online Real men shop online Real men shop online